O nama O nama

Privredno društvo ˝Steeltec d.o.o.˝ osnovano je 2009. godine sa osnovnom delatnošću – uvoz i trgovina čeličnim limovima. Za veoma kratko vreme plasman čeličnih limova je dostigao  obim od 8000 t na godišnjem nivou. 

        2011.godine,  izgradnjom proizvodno-distributivnog pogona  u Jarku (opština Sremska Mitrovica, u neposrednoj blizini izlaza na autoput Zagreb-Beograd petlja Ruma), preduzeće započinje sopstvenu proizvodnju profila za suvu gradnju, čime je uvećan kapacitet usluga kupcima, uz najviši kvalitet proizvoda. U kratkom vremenskom periodu naše učešće u trgovini limovima dostiže nivo od 40%.

        Sa rastom plasmana, modernizovali smo proizvodnju uvođenjem savreme opreme, tehnologije i proizvodne linije, što je dovelo do rasta prodaje od 6 miliona dužnih metara profila sa daljom tendencijom rasta i širenjem palete proizvoda u budućem periodu.

STEELTEC je kompanija koja je lider u Srbiji u proizvodnji i distribuciji  hladno oblikovanih profila izrađenih od pocinkovanog čeličnog lima.

Svojom uspešnom strategijom poslovanja i ulaganjem u  kvalitet  proizvoda, Steeltec snabdeva  distributere i potrošace profila kao pouzdan partner.

Proizvodi u asortimanu kompanije Steeltec su profili za suvu gradnju koji se koriste za spuštene plafone i pregradne zidove, kao i ojačanja za PVC profile koji se koriste u proizvodnji stolarije, a proizvode se od čeličnog pocinkovanog lima.

      2014. godine ulazimo u sektor proizvodnje čeličnih konstrukcija. Naš razvojni put nastavljamo proizvoodnjom posuda podpritiskom i iz tog razloga zapošljavamo veći broj licenciranih inženjera iz oblasti mašinstva i građevinarstva, kao i visokokvalifikovane bravare i zavarivače.

Preduzeće poseduje i sve sertifikate potrebne za visokokvalitetno izvođenje radova, kao što su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, EN 1090-1:2012, EN 1090–1:2008, A1:2011 (EXC 2 i EXC 3), DIN EN ISO 3834-2:2006

MISIJA

Naša misija je neprestano kretanje unapred. Korak po korak. Sve dalje i dalje.

To podrazumeva konstantno postavljanje sve viših ciljeva i uvođenje sve viših standarda, kao i stalno unapređenje tehnoloških procesa.

Istovremeno, svesni smo da napredak kompanije podrazumeva permannetno i ravnopravno ulaganje kako u tehnološke, tako i u ljudske resurse. Mi želimo poslovno okruženje koje svakom pojedincu omogućuje zdravu radnu sredinu i neograničene mogućnosti za lični razvoj i unapređenje karijere. Uvereni smo da jedino tako, timskim radom, kroz interakciju i pozitvan duh, možemo zajedno da podignemo našu kompaniju na nivo regionalnog lidera u svojoj oblasti.

Kao društveno odgovorna kompanija, želimo da oblikujemo ne samo nas same, već i okruženje u kojem poslujemo, uz apsolutno poštovanje svih pozitivnih zakonskih i moralnih principa.

VIZIJA

Mi imamo jasnu viziju naše bliske poslovne budućnosti: želimo da postanemo i ostanemo regionalni lider u proizvodnji metalnih konstrukcija, posuda pod pritiskom, profila za suvu gradnju, ojačanja za pvc stolariju, kao i za usluge konfekcije tankih limova.
Jednom rečju, hoćemo da budemo sinonim za vrhunski kvalitet.
A posebno nam je važno da steknemo status najpoželjnijeg poslodavca, kompanije u kojoj će se svaki pojedinac osećati kao deo velike, složne porodice.

Danas je privredno društvo Steeltec d.o.o. bazirano na sledećim delatnostima:

1. Pružanje usluga u prefabrikaciji, izradi i montaži čeličnih konstrukcija za:

– objekte javnih namena
– industrijske objekte
– industrijske kranove
– obezbeđenje temeljnih iskopa

2. Pružanje usluga u prefabrikaciji i izradi posuda pod pritiskom:

– izmenjivače toplote
– kolektori
– silosi
– rezervoari
– tankovi

3. Proizvodnja i prodaja profila za suvu gradnju:

– profilisanje profila za suvu gradnju
– proizvodnja ugaonih lajsni za malterisanje
– proizvodnja ojačanja za PVC stolariju

4. Prodaja čeličnih limova

– pocinkovan lim, plastificiran, hladnovaljani, inoksni i aluminijusmski
– ravnjanje i sečenje limova u table do 3mm
– razmotavanje i slitovanje limova

Sve aktivnosti obavljamo u jednom od najsavremenijih pogona u regionu veličine 1.286 m2, 2.000 m2, 2.540m2 i 3.100 m2, na površini zemljišta od 2,5ha, koji su opremljeni savremenim mašinama, opremom i kranovima nosivosti: 5t, 6t, dva puta 10t i dva puta 16,5t.

SERTIFIKATI

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, EN ISO 1090-1 EXC4, EN ISO 3834-2

3D EXPERIENCE

3D EXPERIENCE je sveobuhvatna poslovna platforma koja povezuje dizajnere, inženjere, menadžere, različite sektore i lokacije u integrisanom preduzeću, omogućavajući stvaranje više od proizvoda i to iskustvo za kupce ili potrošače.

Softver Dassault Sistemes omogućava svojim korisnicima da posmatraju ili učestvuju u 3D virtuelnim prostorima i doživljavaju ih. Softver Dassault Sistemes pruža korisnicima alate koji im omogućavaju da koriste višedimenzionalne artefakte za stvaranje interaktivnih 3D virtuelnih prostora.

Jedinstvenim interfejsom lakim za upotrebu, on pokreće Industry Solution Experience, zasnovan na 3D dizajnu, analizi, simulaciji i softveru za inteligenciju u zajedničkom interaktivnom okruženju. Ova jedinstvena poslovna platforma omogućava razmenu podataka bez promene formata i može se integrisati sa raznim CAD, CAM, CAE, ERP i PDM / PLM sistemima. Pruža informaciono okruženje sa tačno definisanim korisničkim ulogama i kompetencijama, aplikacijama za 3D modeliranje i simulaciju, kao i aplikacijama za inteligentno upravljanje podacima, pretragu podataka i sistematizaciju.

Platforma 3D EXPERIENCE integriše različite brendove i rešenja sistema Dassault Sistemes – CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA, DIMOLA, ICEM, EKSALEAD, NETVIBES – integrisana su putem doslednog korisničkog koncepta i integrisanog modela podataka o proizvodu u bešavno rešenje. Svi korisnici rade integrisani u jedinstveno saradničko i interaktivno okruženje sa jedinstvenom bazom podataka, jer su softverska rešenja integrisana u jedinstveno rešenje kroz dosledan koncept kupaca i integrisani model podataka o proizvodu.

Ova jedinstvena poslovna platforma omogućava integraciju svih procesa i podataka tokom životnog ciklusa proizvoda.

Lokalni 3D IKSPIRIENS (na korisničkoj opremi) pruža korisniku mogućnost lokalnog postavljanja programskog rešenja, a podaci se mogu prilagoditi i integrisati prema jedinstvenim potrebama korisnika. Integracija svih podataka omogućava pristup iz jednog izvora, čime se smanjuje potreba za dodatnim IT uslugama.

NAŠ TIM

Miodrag Marković

generalni direktor Kontakt: 060 3 1111 01

Mira Marković

diplomirani ekonomista Kontakt: 060 3 1111 00

Mile Glumac

tehnički direktor Kontakt: 069 31 111 04

Branko Janković

direktor sektora proizvodnje profila Kontakt:  060 3 1111 05

Bogdan Davidović

master inženjer građevinarstva Kontakt: 060 3 1111 06

Radislav Beatovic

Direktor sektora Mašinske obrade
Pozovite nas